KFUM på festivalen – for 49. gang i 2020 ?

KFUMs frivillige skal på festival for 49. gang. I år ydes indsatsen i Dixie burger.

Vi har derfor været med lige siden starten i 1971 – og lagt i titusindvis af frivillige arbejdstimer ude på festivalpladsen. Ikke alene for festivalens skyld. Faktisk mest fordi vi dermed tjener penge til, at gøre vores gode gamle fodboldklub endnu bedre. Roskilde KFUM's høje aktivitetsniveau og gode sportslige rammer hænger således tæt sammen med de penge, som vi kan tjene på festivalen. Ved hårdt og dygtigt slid.

Vi har derfor været med lige siden starten i 1971 – og lagt i titusindvis af frivillige arbejdstimer ude på festivalpladsen. Ikke alene for festivalens skyld. Faktisk mest fordi vi dermed tjener penge til, at gøre vores gode gamle fodboldklub endnu bedre. KFUM's Boldklub Roskilde høje aktivitetsniveau og gode sportslige rammer hænger således tæt sammen med de penge, som vi kan tjene på festivalen. Ved hårdt og dygtigt slid.

Hvad støtter du som frivillig?

De resultater KFUMs frivillige skaber.

Igen er det vigtigt at huske at ganske vist går pengene til KFUM men det Byggefondens formål som dikterer støtten for en del af pengene. Byggefondens bestyrelse bevilger ikke penge til driftsmæssige aktiviteter.

Følg os