KFUM på festivalen – for 48. gang i 2019 ?

Roskilde Festival er for længst blevet en vigtig del af Roskildes DNA. By og musikarrangement er smeltet sammen på en enestående måde. At festvalen tilmed er nonprofit og uddeler hele sit overskud til velgørende formål, er et ekstra plus - som vi bestemt også værdsætter i KFUM's Boldklub Roskilde:

Vi har derfor været med lige siden starten i 1971 – og lagt i titusindvis af frivillige arbejdstimer ude på festivalpladsen. Ikke alene for festivalens skyld. Faktisk mest fordi vi dermed tjener penge til, at gøre vores gode gamle fodboldklub endnu bedre. KFUM's Boldklub Roskilde høje aktivitetsniveau og gode sportslige rammer hænger således tæt sammen med de penge, som vi kan tjene på festivalen. Ved hårdt og dygtigt slid.

Hvad støtter du som frivillig?

Roskilde Festival er, nu som før, en meget vigtig del af KFUM's Boldklub Roskilde indtjening. De resultater, som vi skaber på festivalen, bruger vi direkte på sportslige og sociale tiltag tit vores ungdomsafedeling i klubben. Vi håber du/I vil være med til, at støtte vores store børne/ungdomsafdeling? Så vi kan hjælpe dem med bl.a: Fodboldture, diverse fælles arrangementer, udstyr og meget andet!

Følg os